Steinerkasvatus Pirkanmaalla


Steinerpäiväkodit ovat lämpimin mahdollinen aloitus tulevalle koulutielle.

Steinerpäiväkoti Sinilintu

Tampereen steinerkoulun kampusalueella toimii Steinerpäiväkoti Sinilintu. Sinilinnun kasvattajien mukaan päiväkodin pitääkin olla suojaisa pesä, jonne lapsen on aina mukava tulla. Lämmin tunnelma syntyy väreistä, luonnonmateriaaleista ja yhteisistä hetkistä. Lue lisää Steinerpäiväkoti Sinilinnun sivuilla→

Steinerpäiväkoti Teeri

Ihana, pieni ja kodinomainen Steinerpäiväkoti Teeri sijaitsee Tampereella Huikkaan Jukolankadulla. Päiväkodissa on taitavia varhaiskasvattajia ja lämmin tunnelma. Steinerpäiväkoti Teerissä lasten päivistä rakennetaan parempia neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Lapsen tahti, leikki, turvallisuudentunne ja kokonaisvaltainen terveys ovat Teerin väelle tärkeimmät asiat.

Lue lisää Steinerpäiväkoti Teerin sivuilla→ 

TERVETULOA TAMPEREEN STEINERKOULUN ESKARIIN!

Steinerpäiväkodin jatkeena on Tampereen steinerkoulun esikoulu. Meille tulee eskarilaisia niin steinerpäiväkodeista kuin muistakin päiväkodeista. Eskariin on jatkuva haku, joten otathan yhteyttä. Steinerkoulu ei edellytä steinerpäiväkotitaustaa. Olennaista on ainoastaan lapsen hyvinvointi kaikissa kasvun vaiheissa.

Ihanimmalle ekaluokalle

Jo sata vuotta täyttänyt steinerpedagogiikka on tunnettu lämpimästä ihmiskäsityksestä ja lapsen kasvun syvällisestä tuntemuksesta.

Ekaluokalle voi hakea ilman aiempaa steinerkasvatustaustaa. Lue millainen on yhteinen matkamme eskarista ylioppilaaksi asti.

 

10 oikein hyvää syytä hakea →

Taidekoulu Tuulikello

Taidekoulu Tuulikello antaa musiikissa taiteen perusopetusta Tampereen steinerkoulun tiloissa. Tulikellossa voit aloittaa soittoharrastuksen joustavasti ilman pääsykokeita. Voit myös jatkaa aiemmin aloittamaasi soittoharrastusta Tuulikellon opettajien ohjauksessa. Rento ilmapiiri sekä kannustavat opettajat tuovat mielekkyyttä soittamiseen.

Lue lisää Tuulikellon sivuilla→