Ainutlaatuinen juhlatila Tampereella

Lavalla on nähty tanssia, teatteria ja konsertteja. Aurora-salissa pidetään myös konferensseja ja koulutustilaisuuksia. 326-paikkaiseen saliin liittyy kiinteästi 180-paikkainen osuuskunta Timjamin ylläpitämä luomuravintola, jonka henkilökunta mahdollistaa erilaiset ateriapalvelut kahvitarjoiluista ja lounaista täysimittaisiin illallisiin.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

miika.kaukinen@tampereensteinerkoulu.fi

 

maija.blom@tampereensteinerkoulu.fi

Muotialantie 79–81
33800 Tampere

Jätä tarjouspyyntö

Monikäyttösali soveltuu esimerkiksi juhlatilaksi, yritys- ja yksityistilaisuuksille sekä monenlaisille kulttuuritapahtumille.

Tampereen steinerkoulun Aurora-sali

Salissa on 326 istumapaikkaa ja 2 invapaikkaa salin yläosassa. Näyttämö soveltuu pienimuotoisiin teatteri- ja tanssiesityksiin, luentokäyttöön ja konsertteihin (kuoro tai n. 20 soittajaa). Salin ääni- ja valojärjestelmä tukevat teatteri- ja konserttikäyttöä. Käytössä on myös konserttiflyygeli. Vierailijoiden käytettävissä on langaton verkkoyhteys. Ota yhteyttä lisätietoja saadaksesi.

Luomuravintola Timjami

Tilaisuuden yhteyteen tilaat tarjoilut kätevimmin luomuravintola Timjamista. Koulun ruokasalin voi vuokrata myös omaan käyttöön juhlasalissa järjestettävän tilaisuuden yhteydessä. Ruokasalissa on 180 asiakaspaikkaa. Cocktailtilaisuuksia voidaan järjestää jopa 230 hengelle. Mikäli tilaat tilaisuuteesi ruokapalveluita Timjamista, ruokasalin vuokraa ei peritä. Tutustu Timjamiin →

Ruokasali upealla näkymällä

Tarjoamme kokous-, koulutus- ja väliaikatarjoiluja, erilaisia juhlia Luomuravintola Timjamin upeissa tiloissa sekä juhlatarjottavia myös asiakkaan omiin tiloihin noutopalveluna. Suunnittelemme tilaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden luonteen ja toiveiden mukaan. Hinnat määräytyvät henkilömäärän, ajankohdan sekä lisäpalveluiden mukaan.

tarja.korte@tampereensteinerkoulu.fi

044 308 8774

Muut tilat

Koulussamme on runsaasti myös muita pienempiä toimivia ja kauniita tiloja, joissa kokoontuvat lukuisat harrasteryhmät, taloyhtiöt, yhdistykset ja kerhot. Tilat ovat vuokrattavissa, otathan yhteyttä

maija.blom@tampereensteinerkoulu.fi
050 330 9122