Opiskelijakunta

  • Vaikutat oikeasti asioihin

    Opiskelijakunnassa saat osallistua ja parantaa kaikkien eloa ja oloa. Ja koko lukio, reksit, opettajat ja jopa keittiö ovat aidosti mukana teitin ideoissa – siis niin halutessanne.

  • Tule opiskelijakunnan hallitukseen

    Pääset rakentamaan isoja tapahtumia ja ohjaamaan toimintaa yhdistysmäisessä kokoonpanossa. Hallituskokemus on kovaa valuuttaa työmarkkinoille tunkeutumisessa.

Idea, teema, ajatus? Kerro, miten me kaikki voimme paremmin. Ota yhteyttä opiskelijakunnan hallitukseen.

Opiskelijakunnalle

Opiskelijoiden osallisuus on meillä iso juttu. Ilo ja ideat otetaan haltuun vuosien kokemuksella!

Opiskelijakunnan hallitus


Yhteystiedot: opiskelijakunta@tampereensteinerkoulu.fi

Opiskelijakunnan hallitus syksy 2023
puheenjohtaja: Evelina Semenova (11A)
varapuheenjohtaja: Muhtedi Al-Nassar (12A)
sihteeri: Jutta Määttälä (11B)
taloudenhoitaja: Reza Sajadi (11A)
somevastaavat: Otso Hosiokangas (12B),  Martin Haukka (12B)

muut jäsenet: Denisa Horosani (12A), Saz Salim (11A), Mila Murzich (11B), Lucia Yrlund (11B), Antti Alppi (10A), Kerttu Liukko (10A), Rene Valli (10A), Otava Kaikkonen (10B), Veikko Koskinen (10B), Ilari Peurakoski (10B)

Opiskelijakunnan ohjaava opettaja Hanna Metsberg

Opiskelijakunnan hallituksen kokouspöytäkirjat

OPKH kokouspöytäkirja 6.3.2023


Katso videoilta, mitä meillä tehdään

Myönnetään. Lukiossa opiskellaan elämää varten, mutta meillä lukio on jo täyttä elämää. Tutustu Tampereen steinerlukion fiiliksiin vaikkapa oheisen Othello-videon välityksellä. Kaikki mitä tehdään, tehdään laadulla. Muuten otetaan chillisti. Jokainen pääsee mukaan ihmisenä, eikä kukaan ole pelkkä opiskelijanumero. Katso, mitä meillä tehdään ja ole osa isoa tarinaa.


Valitse omat erityisen koulutustehtävän jaksosi

Tampereen steinerlukio tarjoaa runsaasti erityisen koulutustehtävän jaksoja, jotka tukevat opintojasi ja tuottavat iloa elämääsi. Saa toki valita jotain lämpimässäkin tapahtuvaa. Tutustu jaksovalikoimaamme.

HAE TAMPEREEN STEINERLUKIOON

Lukioomme haetaan yhteishaun aikana Opintopolussa. Tee elämäsi fiksuin veto ja hae iloiseen joukkoomme juuri sellaisena kuin olet.

Jos jokin askarruttaa tai sinulla on kysymyksiä lukiostamme, lähetä viesti tai tutustumispyyntö koululle. Viestiisi vastaa koulumme opinto-ohjaaja.