Tukimaksulla annat lapsellesi enemmän

Te, vanhemmat ja huoltajat, olette halunneet antaa lapsellenne enemmän. Siksi niin moni perhe valitsee steinerkoulun kasvatuskumppanikseen. Mekin haluamme antaa lapselle ja nuorelle enemmän kuin mitä tavallinen koulu voi koskaan tarjota.


Steinerkoulut ovat yksityisen opetuksenjärjestäjän ylläpitämiä kouluja, joille perheiden taloudellinen tuki on tärkeä osa täydentävää rahoitusta. Olemme yhteisö, joka pitää yhdessä huolta itsestä ja muista. 


Yksityisenä kouluna emme saa valtiolta täyttä valtionosuutta. Silti tarjoamme tunnustetusti maamme parasta luomupainotteista ruokaa oppilasravintola Timjamissa. Tukimaksujen turvin voimme toimia omassa koulurakennuksessa, jossa on pedagogisesti suunnitellut ja värikkäät tilat. Tukimaksuilla katetaan myös kauniin koulurakennuksemme lainakuluja. Tilamme palvelevat steinerkoulun monimuotoista opetusta. Koulumme opettajat antavat lastenne oppimiselle siivet kaikilla aisteilla, ja kokonaisvaltaisen oppimisen materiaalit ja välineet ovat tietysti arvokkaampia kuin tavallisessa koulussa.


Vaikka tukimaksut ovatkin vapaaehtoisia, toivomme perheiden osallistuvan oman koulumme tukemiseen. Ylläpidämme ja kehitämme koulua henkilökunnan ja vanhempien yhteisenä ponnistuksena.


Tukimaksut muodostuvat seuraavasti (10 kk vuodessa)

1. lapsi 50 €/kk
2. lapsi 20 €/kk
3. lapsi ja seuraavat 10 €/kk


Tukimaksulaskut lähetetään saatekirjeineen koteihin syys- ja kevätlukukauden alussa. Mikäli ette pysty maksamaan koko tukimaksua, voitte maksaa laskun viitenumerolla vain osan perheellenne sopivalla tavalla (ohjeet laskussa). Ilmoitattehan tässä tapauksessa asiasta myös sähköpostitse osoitteeseen info@tampereensteinerkoulu.fi.

Niin paljon enemmän kuin tavallinen koulu

Upea, oma koulurakennus

Rakennus tukee muodoillaan, materiaaleillaan ja tiloillaan lapsen ja nuoren turvallista ja monipuolista oppimista. Millaisen tilaihmeen sinä tukimaksullasi mahdollistat? Tule käymään ja tutustu tiloihimme. Yllätyt, kuinka kaunis suuri koulu voikaan olla.

Suomen luomuin kouluruoka

Oppilasravintola Timjami valmistaa ja tarjoaa lapsillesi Suomen tuoreinta ja luomuinta kouluruokaa. Tule itse maistamaan, kuinka hyvää koululounas voikaan olla, tai tutustu oppilasravintolamme toimintaan →

Laadukkaat materiaalit

Oppimisen ja opettamisen laadukkaat materiaalit antavat mahdollisuuden oppilaalle ja opiskelijalle löytää sen oman juttunsa. Steinerpedagogiikan idea on tukea lapsen ja nuoren omaa tietä.
Tutustu steinerpedagogiikkaan →
Tutustu perusopetukseen →
Tutustu lukioon →