Ruokalista 18.-22.3.

Tervetuloa lounaalle ma–pe klo 11–13. Lounaan hinta 5,90 €.
Meiltä voi ostaa ruokaa ja leivonnaisia myös mukaan!

Vietämme Pohjola-viikkoa! Timjamissa tarjolla Pohjoismaiden herkkuja, ja kerromme niiden ruokakulttuurista.

MA 18.3.
NORJA
Juures-papuhöystöä M,G,K
Juustoista piparjuuriturskaa L,G,K
keitettyä perunaa

TI 19.3.
RUOTSI
Kasvispyöryköitä kermakastikkeessa L,K
Lihapyöryköitä kermakastikkeessa L,K
uunijuureksia M,G,K

KE 20.3.
ISLANTI
Parsakaalikeittoa L,G,K
Kirkasta kalakeittoa M,G,K
luomuruisleipää M,K

TO 21.3.
SUOMI
Kaalilaatikkoa M,G,K
Jauheliha-kaalilaatikkoa M,G,K
puolukkaa

PE 22.3.
TANSKA
Juustoista pyttipannua L,G,K
Pekonipyttipannua M,G,K

L=laktoositon  M=maidoton  G=gluteeniton  K=kananmunaton

Viikon arvioitu luomuprosentti, jos raaka-aineiden saanti normaali:  50 %

Koululounaaseen kuuluu pääruuan lisäksi ruokajuoma, leipä ja levite sekä
salaatti/tuorepala/hedelmä.

Lautasmallia noudattamalla ateriasta tulee monipuolinen ja täysipainoinen.