Peter Pan lastennäytelmä

Tervetuloa seikkailuntäyteiseen iltaan, kun lavan valtaavat 5A-luokan oppilaat ohjaajanaan opettaja Mira Niemi. Näytökset ke 22.2. ja to 23.2. klo 18 Aurora-salissa.

Peterin ilmestymisestä Leenan, Jukan ja Maikin huoneeseen alkaa huikea seikkailu Mikä-Mikä-Maahan, taianomaiseen paikkaan, kadonneiden poikien, merirosvojen ja intiaanien maailmaan, jossa Peterin vastustajana on hirvittävä kapteeni Koukku, merirosvojen johtaja.

Tampereen Steinerkoulun 5A-luokan versio lähestyy mukaansatempaavaa tarinaa J.M Barrien alkuperäisteoksen henkeä kunnioittaen. Rohkean ja uljaan seikkailijan, Peter Panin, sisimmässä asuu ikuinen kapinallinen, joka joutuu kehittämään monia vaarallisiakin keinoja selvitäkseen Mikä-Mikä-Maan huimissa seikkailuissa.

Peter Pan käsittelee aikuiseksi kasvamiseen liittyviä ongelmia, ystävyyttä, yksinäisyyttäkin, mutta se on myös suloinen tarina rakkaudesta. Leena ihastuu Peteriin ja hänestä tulee äitihahmo Kadonneiden poikien joukolle. Lopulta Leenan vaihtoehdoksi jää joko loppumaton lapsuus Peterin kanssa Mikä-Mikä-Maassa tai aikuistuminen ja kotiin paluu.

Liput ovelta: aikuiset 5€, lapset 2€ ja perhe 10€

Katso Peter Panin traileri

Tässä kolmen minuutin maistiaiset tulevasta huikeasta lastennäytelmästä. Tervetuloa nauttimaan mahtavasta seikkailusta Mikä-Mikä-Maahan.