Narnia – velho ja leijona -näytelmä

8A-luokka nähdään Aurora-salin lavalla, kun he näyttelevät alunperin C.S. Lewisin kirjoittaman fantasianäytelmän Narnia, velho ja leijona.

Näytelmä perustuu Lewisin samannimiseen kirjaan “Velho ja leijona”. Tarina sijoittuu lumiseen ja taianomaiseen maailmaan, Narniaan, jossa lapset Peter, Susan, Edmund ja Lucy Pevensie löytävät itsensä mystisten tapahtumien keskeltä.

Näytelmä seuraa Pevensien sisaruksia, jotka löytävät Narnian portin, joka vie heidät lumisen metsän läpi Narnian maailmaan. Siellä he kohtaavat puhuvan eläinten maan ja sen asukkaat, jotka elävät valkoisen noita Jadiksen alaisuudessa. Lapset liittyvät Narnian asukkaisiin ja löytävät itsensä keskellä suurta taistelua hyvän ja pahan välillä.

Näytelmä käsittelee uskollisuutta, rohkeutta ja hyvän voittoa pahasta. Se tarjoaa jännittävän seikkailun sekä syvällisiä opetuksia, ja se on pitkään ollut suosittu niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. “Narnia, velho ja leijona” on klassikko, joka on viihdyttänyt ja inspiroinut lukijoita ja näytelmäkävijöitä ympäri maailmaa.

Oppilasnäytökset ovat torstaina 9.11 ja perjantaina 10.11. klo 9.15 Aurora-salissa.

Yleisönäytökset ovat perjantaina 10.11 klo 18 ja lauantaina 11.11. klo 13 Aurora-salissa.

Liput 5€/perhe 15€

Väliajalla kahvio. Tuotto 8A-luokan Lapin leirin hyväksi.

Tervetuloa elävään teatteriin.